1998 – 2018 S T R Promotorsport

V překladu: 20 let Sidecarcross Team Rozehnal Pro motorsport (nic víc , nic míň) 
Česká republika, Olomoucký kraj, Troubelice-Lazce

Pod značkou  STR Promotorsport nastoupí do Mezinárodního mistrovství ČR  v sezoně 2018 ve svých disciplínách celkem 9 sportovců.

Dohromady v oficiálních soutěžích a závodech v sajdkárkrosu, motokrosu, MTB a BMX bude startovat přes dvacet převážně mladých sportovců.

Díky našim sponzorům, reklamním partnerům, podporovatelům, přátelům a rodinám se daří již několik let spolku Promotorsport smysluplně  trénovat, vychovávat a podporovat sportovce převážně z našeho Olomouckého kraje.

Právě v letošním roce 2018 je to 20 let, kdy jsme s bráchou Markem začali dělat vrcholový sport, v našem případě sajdkárkros. Provozovali jsme vrcholový sport v podmínkách výkonnostních sportovců a nebylo to vůbec jednoduché. Ale díky podpoře našich sponzorů, reklamních partnerů, obětavosti přátel a známých i velké pomoci rodiny, se podařilo dosáhnout výsledků, které například v Mistrovství světa, patřily k nejlepším ve své době. Nezmiňuji to snad z důvodu nějakého vychloubání se, ale proto, že když jsme kvůli zranění a celkovému opotřebování sebe sama končili s aktivním závoděním, bylo nám líto zahodit všechny ty tvrdě získané zkušenosti. Náš původní závodní tým STR tedy končil. Založili jsme spolek Promotorsport, jehož cílem je pomoct prosadit se mladým závodníkům a sportovcům tak, aby to měli trochu lehčí, aby věděli, že jejich sportovní sny se mohou změnit v cíle a budou-li dostatečně cílevědomí, odhodlaní  a budou-li mít zdraví a štěstí, mohou se jejich sny splnit.

Děkujeme ještě jednou všem sponzorům, reklamním partnerům a přátelům za jejich přízeň a důvěru. Věříme, že i v sezoně 2018 se jim spolu se sportovci spolku Promotorsport odvděčíme kvalitními sportovními výsledky a výkony.

Za Promotorsport

Václav a Marek Rozehnalovi

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.